Het Arsenaal van Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie groeide op in een middenstandsgezin als enig kind. Zijn ouders hadden een meubelzaak. Van vaderskant stamt hij uit een geslacht van ambachtslieden, stammende van Charles des Bouvrie, hugenoot, die in de 17e eeuw uit Wattrelos naar het noorden kwam. Hij volgde na de middelbare school een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Hierna werkte hij enige tijd in de meubelzaak van zijn ouders. Later begon hij voor zichzelf. Daarnaast presenteerde hij later in zijn carrière het televisieprogramma TV Woonmagazine.

Text: Wikipedia

 

Vind je onze foto’s leuk? Laat dan voor ons een berichtje hier onder achter. 🙂

 

EXIF fotobestanden:

  • Camera: ILCE-7
  • Shutter Speed: 1/160
  • Aperture: f4
  • ISO Value: 5000
  • Focal Length: 31mm
  • Created: 27 January 2018

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op